View Single Post
Eski 16-04-2014, 20:52   #708
sakdag
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Biraz geç kalsamda toplantı ile ilgili duygu düşüncelerimi ancak şimdi yazabiliyorum.

İlk defa bir toplantıya katıldım. Tanışma fırsatı bulduğum bulduğum başta Malina olmak üzere Maki01, Loveforlife, Yağmur, Günebakan, Evdeçiçek, Zafer İnandıklı, Kelebek çalısı, Katmer, Adalet Yağcı, Mine Hanım, Dudi, Hozat, Orhan Özbilgiç, Emre ilhan, Sarıefe, Yaylacı, Tturt, A-nomad, Milla, Satı uğurtan, Hazan-Z Ve Balıkesirli üyelerimiz Sındırgılı, Lilium; sizlerle tanıştığıma çok sevindim. Sohbetleriniz çok keyifliydi.

Çok merak ettiğim kaktüs-sukulentçi arkadaşlarım Berçin, Muda, Musbet, Edelvays58 ve Kelebek özel ilgi alanımız olan bitkilerle ilgili sohbetlerimizin daha uzun sürmesini isterdim. Sizlerle tanıştığıma çok mutlu oldum.

Güler Abla, Oğuz Abi ve Jezebel’i yeniden görmek, sohbet etmek çok sevindiriciydi.

Sevgili Seabert74, gerçekten inanmıyorum. Çok üzüldüm. Toplantıda görüşmek üzere diye sözleşmiştik. Toplantıda sürekli çevreyi taradım, nasıl denk gelmedik anlayamadım.Gelemediğinizi düşünmüştüm. Bunun dışında Kasap94 Abimizi, Bahçedenn, İlksenöztürk ve Münevver’de merak ettiğim üyelerdi. Kalabalıkta fırsat olmadı.

Ayrıca toplantıya katılamayan Sevgili Selenn, Vildan Sönmez ve Cemo; sizlerle de tanışmayı çok istiyordum.

Ve tabii ki Sevgili Sdurul Ablamı da bu toplantıda görmeyi çok isterdim.

Ve tabii ki en büyük teşekkürü Sevgili Arkadaşım Züleyha’ya etmek istiyorum. Çok iyi vakit geçirdik seninle.

Tanışıpta ismini unuttuğum arkadaşım varsa özür diliyorum.

Toplantıya katılıpta fotoğraf çekmeden ve çektirmeden dönenlerdenim. 2 tane fotoğraf çekmişim.
DSC05069.jpg
DSC05070.jpg

Çiçek –tohum-çelik dağıtımında bir çok bitkiyi beğendim ama taşıma sıkıntısından ötürü bir minik saksı sukulent aldım.Kimin getirdiğini bilmiyorum. Teşekkür ederim. Bir tane de minik crassula çeliği ve echinopsis türü kaktüs yavrusu. Crassulayı Kaktüs ve Sukulent Derneğinden olduğunu söyleyen bir üyemiz getirmişti, onu hatırlıyorum.
Benim ganimetlerim
DSC05149.jpg

Güzel bir toplantıydı, seneye de katılabilmeyi çok isterim.

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön