Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunaki
Bir mola verip bakayım dedim vallahi çok iyi geldi balkon sefam oldu sayende sevgili gokcegokce .  çok düzenli çok uyumlu herşey balkonunda.çok beğendim,tebrik ederim seni.Çiçeklerin güzelliği kadar bende dekorasyon ve uyumada çok önem veriyorum.Bu bütünlük olduğunda çok güzel seyfi sefası oluyor.Sende bu uyumu yakalamış ve gözlerimize şenlik yapmışsın balkonunu arkadaşım.Yeni ceylanlar aldım ,görme .Söz paylaşıcaz .Sevgiler
|
Hoşgelmişsiniz balkonuma sevgili Sardunaki. Keşke ben de İzmir'de olabilseydim de karşılıklı birer kahve de içseydik.

Balkonu düzenli bulduğunuza sevindim. Zira benim gözüme çok da düzenli görünmüyor maalesef. Renk uyumu tutturamadım henüz. Saksılarım taa Kars'tayken aldıklarım. Fazla çeşit bulamamıştım orada ama Kırklareli bu konuda baya iyi. Yavaş yavaş daha uyumlu güzel bir balkona çevireceğim inşallah. Balkon çok küçük beyaza boyarsam azıcık ferah olur diye düşünmekteyim. Şu tez çalışmam bir bitse ilk işim balkonumu boyamak. Belki ev sahibim şömineye de el atmama izin verir. İsteyenin bir yüzü demişler

Sevgiler...