Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst
Selam hemşehrim.
Yine ansiklopediyi konuşturmuşsun.
Efe püskülünü bana da geçen hafta Zafer bey yolladı. Değerli bir dost.
Yetiştirmesiyle ilgili bilgi yazdığınız için teşekkür ederim bilgi sahibi oldum.
Beş nokta çiçeği gerçekten güzelmiş.
Ara ara sayfanızı geziyorum ama yazmak bu güne nasip oldu.
Sağlığınız yerindedir inşallah.
Selamlar.
|
Selam Kaptan abi, hoşgeldin sayfalarıma.
Abi, estağfirullah benim ne haddime, sadece bildiğim birkaç bilgiyi paylaştım. Bitkilerime hizmet ederken onlar hakkında biraz araştırma yaparım ve uygulamaya dökerim araştırmalardan edindiğim bilgileri yazıyorum, herkes faydalansın diye. Evet Zafer bey çok değerli ve cana yakın bir insan, gayet samimi ve içten. Geçenlerde Ağaçlar.net toplantısında onunla birlikte sohbet etme imkanı bulmuştum, sohbeti mükemmel, paylaşımcı ve yardımlaşmaya önem veren çok değerli bir dost. Bir gün onu ziyarete gideceğim, bize yakın yerde.
Beş nokta çiçeği açtıkça açıyor çiçeklerini, açan çiçekler dökülmeden diğerleri arkadan yetişiyor. Tohumlarını elde ettiğim zaman sana ayırırım, gönderirim veya ben Trabzona gelirken getiririm. Başka beğendiğin çiçek varsa lütfen bana söyle sana ayırırım.
Sayfalarıma her zaman beklerim Kaptan abi, ben uzun zamadır senin sayfalara bakamadım eminim ki yine çok güzel çiçekler dikmişsindir.
Benim sağlığım gayet iyi, senin sağlık durumun nasıl inşallah iyisindir. Adil kardeşim de iyidir sanırım, ona da selamlarımı söylersen sevinirim. Ayrıca çoluk çocuklarada selamlar abicim. Saygı ve selamlar...