View Single Post
Eski 13-04-2014, 14:57   #699
Milla
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Mehaba,
Bir süredir çiçeklerle o kadar haşır neşir olmuşum ki yazmaya hiç vaktim kalmadı.Aslında 5 Nisanla ilgili son sözlerimi yazamamıştım,içim içimi yedi kaç gündür.

Öncelikle TEŞEKKÜR faslı:
Bu siteyi kuran,destek veren,çalışan,emeği geçen,üye olan,her yıl kutlamaları aksatmayan,onuncu yılına getiren,o günü Fenerbahçe parkında kutlayalım diyen,orası için hazırlıklar yapan,pasta,müzik,ikram,paylaşımda emeği geçen,tüm katılan,tüm koşturan,tüm çalışanlara teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Nice yılları birarada kutlamak dileğimdir.

Şimdi ÖZEL TEŞEKKÜR faslı:
Ben unuttuğunu düşündüğüm halde elinde birden atlas fidesi ile karşıma çıkan; Sayın Güler Hanıma.
Bir adet hoya istediğimde aklımın almadığı bir güzergahtan dolaşıp o gün beni bulan iki hoya için; Sayın Loveforlife, Sayın SDurul, Sayın Sakdağ, Sayın Edelvays58, Sayın Züleyha'ya (Umarım atladığım yoktur.Loveforlife bana detaylı açıkladığı halde hala o iki isimden tam emin değilim ) )
Samimi sohbetleri,verdikleri bilgiler,güleryüzleri için;Sayın Loveforlife,Sayın A_Nomad,Sayın Maki01,Sayın Evdeçiçek,Sayın Yaylacı ve diğer pek çok üyeye.
Son olarak;hiç tanımadığı 200 kişilik bir partiye gıkını çıkarmadan razı olan,benimle gelen,ben fotoğraf çekmek için dört dönerken masada 3 saate yakın yanlız oturan sevgili eşime
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Son bir şey
PİŞMANLIĞIM:Ben neden hiç kimseyle resim çektirmemişim.Tek kare resmim yok (

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön