Iyi kalpli ablacım teşekkür ederim..Cuha ve sıklamen edinmeyi inanılmaz istedim ama olmadı pes ettim zaten..birde kış çiçekleri ya onlar burda dayanamazlar diye korkuyorum tam bir çöl sıcağı var burda..Allah izin verirse sonbaharda zengarden alayım diyordum o zaman da çiçek ucreti + kargo azcık fiyatlı oluyor..sizler pazarlardan 50 kuruşa alırken o sitede 2 **** 3 lira oluyor ee böyle olunca pes etmiyimde napıyım sabır sabır sabır..
Ama yok dayanır diyorsan zahmet olmazsa isterim ****** sen al parasını göndereyim sana haberleşelim inşallah. .
yaz kurağına dayanıklı çiçekleri araştırdım sardunyalar buraya uygun gibi sağolsun aheste abla dayanamadı benim halime de gönderdi geçenlerde ; )
Allahım beni buraya sabır edeyim diye gönderdi zaar diyorum kendime

bu site olmasa işim çok zor bir yandan gurbet bir yandan kpss aay bayılajaaam ; ) ama burda sizlerin arasinda ve çiçeklerimle çok keyifli oluyor terapi gibi..
Bu sefer izine giittigimde annecimle çok komiktik..anne yuregi malum hani herseyi düşünüyor ya un var mı bulgur koyayim mı salçan bitti mi diye kendine dert edinir benim annem yazıķ kıyamam komsunun bahcede bir cicek var bir gormelisin çok güzel isteyeyim mi sana, baak surpriz sana su su çiçekleri köklettim bekletiyorum diyor..hatta bu gittigimde kocaman bir poşet yanmış gübre getirdik..ailecek delirdigimizi düşünüyor eşim simdi komsular ne getirdiniz derse biz ... mu getirdik diyeceğiz diyor..
O yuzden bayiliyorum sizlere beni cok iyi anliyorsunuz ; )