View Single Post
Eski 12-04-2014, 23:45   #1033
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ngr33 Mesajı Göster
Sevgili akcabardak ne olacak bu çiçek sevgim bilmiyorum mustakil bir evde büyüdüm, babam tam bir bahce delisi butun mahallenin budama aşı vesaire isleri ondan sorulur böyle olmam çok normal galiba..siirte gelmeden once boludaydik pazara ger hafta giderdim sırf çiçek alabilmek için. .sonra tayinimiz çıktı buraya geldik bütün çiçeklerim öldü. .burda pazar da çiçek satılmıyor sitede gördükçe kurtlaniyorum tabiri caizse

Karamana gittim geldim sadece bir küpeli bir de milli edinebildim..yol cok uzun oldugu icin antepte konakladik orda bakamadim ustelik botanik bahçesi vardı ama fırsatımız olmadı gidemedim sırf oraya gidebilmek icin o kadar yolu tekrar gidebilirim çıldırdım galiba..

Size zahmet olmasın diye hatirlatmamıştım
Sevgili ngr33 çok haklısınız sizin bitki sevginiz aileden gelen bir sevgiymiş, yapacak bir şey yok sizin bu çiçek sevdanız gayet normal doğal hakkınız tabi kide...
Karamandan edindikleriniz de çok güzel çiçekler güle güle iyi günlerde büyütün, sizin aşkınızla eminim çok güzel olacaklar inşallah ama keşke bana da hatırlatsaydınız ya hiç zahmet olur mu canım benim yaa...

Çarşamba günü çarşıya çıkacağım bakalım neler bulabilirim inşallah çuhalar için geç kalmamışımdır yoksa üzülürüm.

Ben size tekrar yazarım çarşambadan sonra o günü köyümüzün pazarı var, her hafta pazara alış verişe gidiyorum hem çarşıda hem de pazarda bakarım olmazsa olur mu. Selamlar

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön