View Single Post
Eski 11-04-2014, 22:57   #1031
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ngr33 Mesajı Göster
ayyy herşey çok guzeeel..hepsini kucaklayasım geldi..renkler yeşillik çok özledim..
burada en çok da bunu özlüyorum..
sevgili akçabardak hani hamileler aşerir ya bende hamile gibi çiçeğe aşeriyorum
bu sıralar leylak istiyor canım bir görsem koklasam rahatayıvercem sanki..
çok iyi geldi bu güzellikler..
kalonche disarda olduğu için mi kirmizi olmuş öyle harika görünüyor

bende birsürü tohum aldım ektim..petunya Aslanağzı papatya karanfil kirli hanım..cimlendiler dört gözle bekliyorum çiçekli hallerini acsalarda bende balkon resimlerini koysam..
Sevgili ngr33 teşekkür ederim ama ilk defa çiçeğe aşeren sizden duydum, bu ne sevgi ne özlem nasıl bir aşerme ne yapsak bilemedim ki şimdi leylak çiçeğini nasıl ulaştırsak ... şaka yapıyorum tabi ki de ama gerçekten de çiçeklere doğaya yeşile karşı aşırı sevginizin olduğunu görüyorum, bir taraftan da sizin oralarda iklim el vermiyor sizin adınıza ben de üzülüyorum.

Ekmiş olduğunuz tohumlarınız çimlendiğini yazmışsınız, havalar ısındıkça çabuk büyüp çiçeklenmeye başlarlar inşallah, bizler de en kısa zamanda çiçeklerini görmek nasip olur, sabırsızlıkla bende bekleyeceğim.

Sahi az daha unutuyordum siz ne yaptınız Karamana gidecektiniz oradan da çuha çiçeği bakacaktınız hani yazacaktınız, gidebildiniz mi? çuha çiçeği bulup bulamadığınızı bana yazarsanız ben de size söz vermiştim, sözüm hala geçerlidir.

Kalançhoem evet bir tanesi geçen sene baharda çıkarmıştım dışarıya kışı da daşarıda geçirdi yaprakları da o yüzden kırmızı, hala daha açamadı bir türlü.
Aynısından bir tane daha var yavrusu o içerideydi annesinden önce çiçeklendi onu da yeni dışarıya çıkardım.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön