View Single Post
Eski 11-04-2014, 20:45   #2300
hk50
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek Mesajı Göster
Merhaba Sayın hk50 ben bu formun yeni üyerindenim ve boş zaman buldukça formda bulunan arkdaşların safalarını geziyorum ve onlardan fikir edinmeye çalııyorum. Gügunde sizin bahçenizi keşfettim aman efendim aman ne çok beğendim anlatamam öncelikle baya büyük olmasının vermiş olduğu doğal görüntüler beni tek kelimeyle mestt etti, hele o minicik gölünüz var ya dünyalara bedel hangisini anlatsam bilmiyorum elmalarınız, erikleriniz, üzümleriniz, çilkeleriniz ve çeşit, çeşit çiçeklerinize baktıkça herşeyde sizin çok değerli alın teriniz ve emeğiniz zaten gözle görünüyor, bu formda sizn gibi güzel yürekli bir çok insan var ve ben bu form aracılığıyla sizleri tanidiğima çok memnun oldum iyiki varsınız güzel insanlar, bundan sonra çok sıkı bir takipciniz daha oldu haberiniz olsun ayrıca geçirdiğiniz rahatsızlıktan dolayı büyük geçmiş olsun dilkelerimi sunuyorum, sevdiklerinizle birlikta daha nice güzel yılar geçirin.
Sn 06dilek,
Çok teşekkür ederim.Sağ olun
Bizde bir zamanlar aynen sizin gibi yazmışdık .Formun yeni üyesiyim diye.Bilinki en heyacanlı en zevk alıçı en korkucu en sevinçli an o andır.Bakmayın benim mangalda kül bırakmadığıma,O anlar ilk anlardır.ilk heyacanlardır.Sanki herkez sizi tanıyor gibi gelir ama zamanla amatör olmaktan çıkıp profosyonel olunur.
Kalbin teklemesi yaş haddinin geldiğini söylesede ,bunca yıl hed dogal olanı benimsedim.Başkasının yetiştirip para ile satın aldığım o nazelim çiçeklerden güllerden zevk almadım.Kendi yetiştirdiğim dikenler bana mutluluk verdi.İşte o nedenledirki bahçeyi tabiat ananın yaptığı gibi yapmıya çalıştım.Ağaçlar nete bahçe sayfası açarkende mutlaka benim gibi sevenlerde çıkar beğenenlerde diye.
Hürmetler.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön