[QUOTE=Ozlem A;1269648]Merhaba,
Sorularınıza cevap vermeye çalışayım.
1. Evet, keskin turşu kokusu olabildiği gibi kullandığınız içeriğe göre daha hoş kokular da olabilir.
2. 1 ölçü enzime 20 ölçü su oranında karıştırabilirsiniz. Forumda daha fazla seyreltenler de var. Sulama suyu şeklinde olduğu gibi yapraktan püskürtme ile de verebilirsiniz.
3. Kullanacağınız enzimi oda sıcaklığında 20-30 gün saklayabiliyorsunuz, sıcak ve direkt güneş ışığı süreyi azaltacaktır. Buzdolabında sakladığınız enzimi kullanmadan önce aktif hale getirmek için bir miktar pekmez ekleyip oda sıcaklığında birkaç gün beklemeniz gerekiyor, ben uygulamadım ancak forumda arama yaptığınızda bu konuda detaylı bilgi bulabilirsiniz.[/QUOSa
Sayın Özlem A,
Cevabınız için teşekkür ederim.
|