View Single Post
Eski 09-04-2014, 22:18   #87
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Günler ne çabuk geçiyor. Yıl 1976. Tahirova Türk Alman ve Örnek Tatbikat çiftliğinde Tahirova koyunu (Ostfriz-Kıvırcık melezi) çalışmalarımız vardı. O zaman İzmir'den Prof.Dr. Reşit Sönmez ve asistanı olarak Sayın Mustafa Kaymakcı ( Şu An 9 Eylülde Zir. Fak. Zootekni Ana Bilim Dalı Başkanı) çalışmaları yürütüyordu. Nerede ise 38 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş.

Sizin yukarlardaki mesajlarınız okuyunca o günler geldi aklıma.
Dilerim Doktoranızı da tamamlarsınız.
Tahirova gibi güzel bir ırkı Türk çiftçisine kazandıran ekipte olduğunuzu şimdi öğrendim. Bundan sonra size "Hocam" diye hitap etmek isterim, eğer müsade ederseniz.

Sayın Mustafa Kaymakcı Hocamı tanırım. Saanen Keçi yetiştiriciliği de yapmıştım bundan on yıl kadar önce. Kendilerinin bilgilerinden istifade etmiştik.

Doktoramı emekli olduktan sonra bitirme düşüncesindeyim. Zira biraz ticarete de yönelince ağır geliyor. Aslında doktorama ailemi ihmal etmiyeyim düşüncesiyle 2 yıl ara vermiştim. Ama ara verdikten sonra bir daha da başlayamadım.

Sayın Hocam. Sizin özlü sözlerinizi özlüyoruz. Fazla özletmeyiniz. Selamlar... Saygılar..

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön