View Single Post
Eski 09-04-2014, 18:33   #6964
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili hilalll, çok samimi söylüyorum keşke yukarıdaki mesajında yazdıklarını yapsan, inan çok mutlu oluruz.

Kocaman bahçe içindeki evimiz küçük sebebi de eşimin hiç bana danışmadan kendi başına bana süpriz olarak yapmaya girişmesi yüzünden.
Haberim olduğunda çatı bile kapatılmıştı o yüzden fazla bir değişiklik yapamadım. Yine de geniş bir salon ve mutfağım, 3 tane de yatak odamız var.
Yani 2 odamızı misafirlerimize ayırabiliyoruz.
Büyük olan misafir odamızın bütün tavanını fosforlu yıldızlarla donattım, bir nevi balayı odası gibi....

Yazın vaktimiz hep balkonda geçiyor, balkonum 18 m uzunluğunda, bahçenin de muhtelif yerlerinde oturma üniteleri var, yani ne kadar kalabalık da olsak sığarız.

Ben rahat bir evsahibiyimdir, misafirlerimi serbest bırakırım istedikleri gibi hareket ederler, mutfağa girip istediklerini de pişirebilirler, bahçeden istediklerini toplayabilirler bizce hiç sorun yoktur.

Mayıs ayı çiçekler açısından görsellik yönünden çok güzeldir ama fazla meyve ve sebze olmaz, daha sonraki aylarda sebzeler başlar, sezon sonunda da bağ hareketlenir, salçalar, erişteler, turşular yapılır.

Size ne zaman uygun gelirse buyrun, ancak bir iki gün önceden haber verirseniz çok iyi olur. Zira aklıma estikçe ya sera dolaşmaya ya da yorgunluk atmaya kaçarım. Şimdi selenn de döndü Bursa'ya yerleşiyor. Manyas- Bursa arası 1,5 saat çeker, sık sık kaçarım herhalde.

Şu an güneş yavaş yavaş batıyor, etrafı saran kızıllık o kadar güzel ki, biraz sonra karanlık ince bir tül gibi inmeye başlar ve ben bu saatlerini çok seviyorum köyün. Sessizliğin sesini dinlemek gibi geliyor bana.

Gecenin ilerleyen saatlerinde uzaktan uzaktan gelen kaval sesini dinlemek için pencereyi hafiften aralık bırakırım, köy hayatının en sevdiğim zamanlarıdır bu dönemler.

İnşallah en kısa zamanda tanışabiliriz.

Bu sabah erken saatlerde bahçeye çıktım, vişne ağacının görüntüsü çok hoşuma gitti.

Name:  IMG_3859 (600 x 450).jpg
Views: 839
Size:  47.6 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön