View Single Post
Eski 08-04-2014, 12:06   #21
Seabert74
Ağaç Dostu

Seabert74's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
İlk kez katılmama ragmen sanki yıllardır tanışıyormuş gibi bir sohbetin içinde buldum kendimi..

Karşılama ekibi çok sıcaktı, belki de o sebeple kendimi hiç yabancı hissetmedim.

Daha evvel gördüğüm fotograflar sayesinde Güler Hanım'ı tanıdım hemen
Vaktiyle yazdıgım "herkesin Güler Atllas'ı var, benim de olabilir mi??" yazımı hatırlatmadıgım halde unutmamış, hasta haliyle getirmiş yanında.. Ben kendimi tanıtır tanıtmaz, çıkardı verdi, nasıl sevindim..

Sonra yaka kartımı alırken tanıdım Nomad'ı, meger o da yeni üye benim gibi, ama herkes eski sanki, sohbet öyle sıcacık.. Arkamı döndüm Loveforlife, hemen onunla da tanıştık. Ayaküstü hemen "sedumları tohumdan yetiştiremiyorum, seninkilerin sırrı ne" diye dert yandım O üstüne yatacağını söylediği sedumlardan bir çeliği paylaşıverdi hemen, tohumdan zor oluyormuş zaten

Berçin'i ve Sakdag'ı tanımayı çom istiyordum. Loveforlife beni Berçin'e götürdü. Berçin kimm?? diye sordum, kalabalık masadan birisi çıktı, beni aldı kanatlarının arasına
Sonra zaten ailesi ve arkadaşları ile muhabbet başladı. Çok sıcaktı herkes, çok keyif aldım..
Zaman nasıl geçti anlamadım ama ani ayrılışım sebebi ile Sakdag'la tanışamadım. Çok üzgünüm. Şimdi yayınlanan fotograflara bakıp bakıp içlerinde onu arıyorum, "acaba kendisini gördüm mü?" diye.. (
Birbirini tanıyan/tanımayan o kadar insanla konuştum ki, gerçek isimlerle nickler birbirine karıştı.
Sitenin demirbaşlarını da yüzyüze olmasa da uzaktan gördüm, herkesin başı kalabalıktı, biraz da çekingenlik diyelim ben çok girişken olamadım (sanırım).
Berçin'in ailesine gerçekten çok teşekkür ederim, resmen istanbul'da bana evsahipliği yaptılar, tekrar teşekkürler..

Seabert74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön