View Single Post
Eski 08-04-2014, 09:05   #610
Milla
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
2 saatte toplantıya ulaşıp, ancak 1,5 saat kalabildim. Onun da yarım saati oğlumla deniz kenarında geçti. Aklımda kalanlar;

- Herkesin dediği ve fotolarda göründüğü gibi sayın evdeçiçek çok hoş canayakın bir insan, kısacık tanışma faslımızda bende bu izlenimi bıraktı.
- Sayın Satı Uğurtan çok samimi ve yakın buldum kendime. Oysaki sitede dahi çok fazla tanışıklığımız yoktu.
- Sayın maki01 yine tanıyormuşum gibi hissettirenlerdendi.
-Sayın bitanecik'i forumda pek tanımıyordum ama orada tanıdım mutlu oldum. Kısmetse Akçay tarafına geçince aklımdasınız.
-Sayın edelvays58 benimle ganimetini paylaştı, kalanchoe manginiisinden bir dal verdi çok teşekkür ediyorum.
-Adalet hanım'la da tanışmış oldum. İmrenerek aklımda kaldınız, bende sizin gibi güzel kalabilmek isterdim.
-Sayın sakdağ, sitede bana yaş olarak büyük biri izlenimi bırakmıştı fakat gencecik çok hoş bir bayanmış. Onunla da kısacık tanıştığıma memnunum.
-Enzimgillerden arkadaşım Özlem A ve oğlunu daha fazla tanımak konuşmak isterdim fakat bu sefer fırsat olmadı. Hatta sayın ilksenöztürk'ü gördüm "bahçeli evinize taşındınız mı" diye soracaktım fakat oğlum sağolsun soramadım,bu sefer böyle oldu.
-Sayın Meyvelitepe ile hep tanışmak istiyordum sima olarak tanımadığım için o kalabalıkta bulup tanışamadım ama eşiyle tanıştım.
-Laleci03 adlı yaşı küçük fakat lale sevgisi büyük arkadaşımızı tanımak isterdim ama yaka kartlarından onu da bulamadım.
-Sayın cemo'nun gelemeyişine üzüldüm.
Sayın Tourkana'nın pembeli bonsaisi benim gibi bonsai sevmeyen birini bile hayran bıraktı, fotoğrafını çekemediğime üzüldüm.

Masa-sandalye sıkıntısından dolayı deniz kenarında taşlara oturduğumuzdan konuşmaları-konuşmacıları pek duyamadık ancak yine de güzel bir gündü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Not: Sayın Milla ganimetlerinizin içinde 3 adet miniğimi gördüm, mutlu oldum. Güle güle büyütün.
Sayın Yağmur,
Emeğinize sağlık.Teşekkür ederim.Beğenilerimiz aynı gibi ne dersiniz )

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön