View Single Post
Eski 07-04-2014, 22:39   #2
Satı Uğurtan
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
2 saatte toplantıya ulaşıp, ancak 1,5 saat kalabildim. Onun da yarım saati oğlumla deniz kenarında geçti. Aklımda kalanlar;

- Herkesin dediği ve fotolarda göründüğü gibi sayın evdeçiçek çok hoş canayakın bir insan, kısacık tanışma faslımızda bende bu izlenimi bıraktı.
- Sayın Satı Uğurtan çok samimi ve yakın buldum kendime. Oysaki sitede dahi çok fazla tanışıklığımız yoktu.
- Sayın maki01 yine tanıyormuşum gibi hissettirenlerdendi.
-Sayın bitanecik'i forumda pek tanımıyordum ama orada tanıdım mutlu oldum. Kısmetse Akçay tarafına geçince aklımdasınız.
-Sayın edelvays58 benimle ganimetini paylaştı, kalanchoe manginiisinden bir dal verdi çok teşekkür ediyorum.
-Adalet hanım'la da tanışmış oldum. İmrenerek aklımda kaldınız, bende sizin gibi güzel kalabilmek isterdim.
-Sayın sakdağ, sitede bana yaş olarak büyük biri izlenimi bırakmıştı fakat gencecik çok hoş bir bayanmış. Onunla da kısacık tanıştığıma memnunum.
-Enzimgillerden arkadaşım Özlem A ve oğlunu daha fazla tanımak konuşmak isterdim fakat bu sefer fırsat olmadı. Hatta sayın ilksenöztürk'ü gördüm "bahçeli evinize taşındınız mı" diye soracaktım fakat oğlum sağolsun soramadım,bu sefer böyle oldu.
-Sayın Meyvelitepe ile hep tanışmak istiyordum sima olarak tanımadığım için o kalabalıkta bulup tanışamadım ama eşiyle tanıştım.
-Laleci03 adlı yaşı küçük fakat lale sevgisi büyük arkadaşımızı tanımak isterdim ama yaka kartlarından onu da bulamadım.
-Sayın cemo'nun gelemeyişine üzüldüm.
Sayın Tourkana'nın pembeli bonsaisi benim gibi bonsai sevmeyen birini bile hayran bıraktı, fotoğrafını çekemediğime üzüldüm.

Masa-sandalye sıkıntısından dolayı deniz kenarında taşlara oturduğumuzdan konuşmaları-konuşmacıları pek duyamadık ancak yine de güzel bir gündü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Not: Sayın Milla ganimetlerinizin içinde 3 adet miniğimi gördüm, mutlu oldum. Güle güle büyütün.
Sevgili yağmur, çok teşekkür ederim, bence duygular karşılıklı bende seni çok samimi ve sıcak buldum, nice ağaçlar.net 10. yıl toplantılarında buluşmak dileğiyle, sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön