View Single Post
Eski 06-04-2014, 19:43   #504
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Her yıl geleneksel hale gelen ağaçlar netimizin doğum günü toplantılarına katılmayı canı gönülden isterken bahar ayına gelmesi bahçelerin iş yoğunluğuna gelmesi acaba katılabilecekmiyim tedirginliğini hep yaşıyorum, bu seferki de öyle yorgunluğuma denk geldiki sormayın, ama yine dayanamadım siz güzel dostları gülen yüzleri görmeden edemezdim son an kararıyla feribota atlayıp aranıza katıldım, elimi kolumu kaldıracak durumda değilken sizlerden almış olduğum enerji, hele ki yetişemediğim sayın katmerin oyununa yetişebilseydim iki göbecikte ben atardım daha erken katılamadığıma konuşmalara yetişemediğime çok üzüldüm.

Etkilendiğim içimde bir uğde kalan bir durumu da anlatmadan geçemeyeceğim, komşum bir çiçek istemişti ne olur bu çiçeği bana bul çok istiyorum deyince toplantıda aklıma geldi ve hemen "aşkın gözyaşları" var mı diye sorunca sevgili katmer kendisine almış olduğu çiçeği bana verdi, aldım ama inanın çok etkilendim böyle bir güzelliği ağaçlar netten başka bir yerde bulabilirmisiniz arkadaşlar, ardından sevgili sakdağ aynı çiçeğin değişik tohumlarını toplayıp getirmesi anlatılacak gibi duygular değil,

Dedim ya sizlerden almış olduğum enerji tüm yorgunluğumu atmama vesile oldu hatta tüm bir yıl bu enerji yeter bana

Sadece bunlar mı gördüklerin, hayır değil, tüm katılanların birbiriyle olan paylaşımları yardımlaşmaları o kadar güzeldi ki, bir ara dalmışım bu güzelliği seyretmeye başka bir yerlere gittim o kadar hafiflemişim ki adeta bulutların üzerinden sizleri seyrediyordum mutluydum gururluydum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız iyi ki ağaçlar netimiz var.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön