Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FatihBahce
Video çekimi yapmış olan arkadaşlara birer bellek göndereyim . Bana kopyalayıp gönderirlerse memnun olurum. Videoların toplam kaç Gb olduğunu ve adreslerini özel mesajla bildirirlerse yarın hemen göndereyim bellekleri. Hasta olduğum için gelemedim ama keşke gelebilseymişim.
Youtube şimdilik olmadığından videoları düzenleyip vimeo ve Daily motion aracılığı ile yükleyeceğim. Kargo ücretleri bana aittir.
|
Sayın FatihBahce merhaba.
Toplantıya katılabilseydiniz şuan videoları izliyor olacaktık, bundan eminim. Çok geçmiş olsun size. Yukarıdaki özveriniz için ayrıca teşekkürler.
Bu arada Kahve'de paylaştım ama kahveye uğramayan dostlar için tekrar paylaşayım. Bundan sonraki toplantıların birinde çekilişli süprizlerimiz olabilir. Aksilik olur biz gelemesek bile ürünlerimiz toplantıda olacaktır.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996
Değerli Dostlar merhaba.
10. yıl kutlamasına katılmayı çok arzu ediyordum. Ama yoğunluk nedeniyle katılamadık. Başka bir agaclar.net toplantısına katılmayı çok istiyorum.
Agaclar.net'i bir aile ve kendimi de bu ailenin bir ferdi olarak görüyorum. Yaşantıma çok şey kattığı için de kendimi manen borçlu hissediyorum. Bu borcu biraz daha açmalıyım sanırım:
Agaclar.net sayesinde topraksız tarıma başladık, daha sonra arpa çimlendirme işi geldi. Daha sonra solucan gübresi üretimi, fide-fidan üretimi, e-ticaret sitesi vs. bunların hepsi agaclar.net sayesinde gerçekleşti.
Bu borçtan kurtulabilmek adına Agaclar.net buluşmalarının birinde belki sponsor olabiliriz. Bunu yapamasak bile böyle bir toplantıda çekilişler düzenleyebilir, toplantıya ayrı bir heyecan katabiliriz düşüncesindeyim.
Çekilişlerle sitemizde satışa sunduğumuz ürünlerden hediyeler verebiliriz. Mesela Leonardit 25 kg.lık çuval, solucan gübresi, gübreler, perlit, cocopeat vs.
Bonsai için yetiştirdiğimiz bitkiler var, henüz satışa sunmadık. Aday bonsailer olabilir. Bunların yanında fide, fidan tohumları zaten çekilişsiz verebiliriz.
Bu düşüncemizi 10.yıl kutlaması için gerçekleştirmeyi arzu ediyorduk ama planlarımız tutmadı. Başka bir toplantıda bu düşüncemizi gerçekleştirebilmek dileğiyle...
|
Her şey gönlünüzce olsun... Selamlar... Saygılar...