Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oma1453
Arkadaşlar ne zamandır armandii arıyorum ama bir türlü bulamadım makul bir fiyata. İstanbulda ve tercihen avrupa yakasında bulabileceğim bir yer bilen varsa ve söylerse çok memnun olurum. Ya da elinde armandii bulunan arkadaşların çelik vermesi mümkün olur mu acaba?
|
Sayın oma1453;
Maalesef, bu yıla gelinceye kadar, İstanbul'a Clematisleri bir tek Bauhaus getiriyordu. Bu yıl Alibeyköy fidanlığı'da getirmiş.
Bauhaus' 3-4 yıldan beri, mart ayından, itibaren hazirana kadar posta posta farklı türler getiriyor. Bunların içinde zaman zaman mutlak Armani de oluyordur. O tür bende olmadığı için çelik talebiniz için bir şey diyemiyorum.
30-03-2014 08:19
münevver48 merhaba arkadaşlar,bende bahçemde clemayis yetiştirmek istiyorum.fakat yazın kavurucu sıcaklarına birde kuru havasında ne kadar sağlıklı yetiştirebilirim.bu şartlara uygun tür varmı? bem bu çiçeği çok beğeniyorum. hele sizlerin foğraflarını görünce nasıl imreniyorum bilemessiniz.
Sayın münevver48;
Düşünüyorum... Clematis yetiştiren arkadaşlarımız içinde, Bodrum sıcağında yetiştiren, sanırım yok! Zaten bu sarmasık, ithal bir bitki olduğundan olsa gerek, çoğumuz 4-5 yıl önce tanıştık. Anlayacağınız, istekleri konusunda pek deneyimimiz yok. Galiba bu nedenle, size yanıt veren çıkmıyor.