View Single Post
Eski 02-04-2014, 15:01   #361
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili arkadaşlar hiç istemediğim halde başlığı kendi yönümden boş bırakmak hiç olmadı ama sağlık sorunları beni buna zorladı, özür dilerim.
Sağ olsun diğer arkadaşlar birbirlerine yardımcı olmuş, soruları cevaplamışlar.

İnşallah cumartesi günü Baraka Cafe'de buluşuyoruz. Toplantı başlama saatimizi 12.00 olarak ilan ettik ama erken gelen arkadaşlar sorun yaşamazlar zira orası güzel bir cafe, deniz kenarında oturup çaylarını-kahvelerini içebilme imkânını bulacaklardır.

Elinde fide-tohum-çelik-gübre vs. olanlar istedikleri kadar getirsinler.
Özellikle söz verdikleri arkadaşlar haricinde dağıtım yapmak isteyenler, dağıtım masasına bırakırlar, dağıtım oradan belirtilen saatte yapılacaktır.

Yaka kartlarının yazım ve dağıtımında arkadaşımız Ozlem A görevli, ancak yanına bir kişi daha dahil olmalı sevgili A.NOMAD sizi ilave edelim mi?

Çelik dağıtım masasında loveforlife, Berçin, Milla ve eşi, ogicik olacaktı, ama ogicik'ten ses seda yok, listeye bile adını eklememiş.

Sevgili Milla fotoğraf çekme konusuna da aşinaymış, Nariel bizlere keman çalacağı için sanırım bu işi üstlenemeyecek, sevgili Milla'yı oraya aktarsak olur mu?
Bu durumda loveforlife, Berçin ve Milla'nın eşinin yanına 2 kişi daha alalım. Hadi bir kişi sürpriz onu da saçayağlarının içine ilave etsek bile istekli bir kişiye daha ihtiyaç duyuyoruz. Zira en büyük karmaşa orada oluyor.

Toplantımızı kameraya FatihBahçe ve Karahan çekecekler.

Müzik ekibi sevgili Müjgan'la beraber.

Bonsai grubu kendi olanakları ile organize oldular.

Kendi olanaklarımla bir CD çalar buldum. Uzatma kablosu da getireceğim. Marş ve şarkımızın CD leri de hazır, ancak bir arkadaşımızın da bu işi üstlenmesi gerekiyor, kim istekli?

Orta boy karton veya plastik tabak ve plastik çatallara da ihtiyacımız var, getirmeğe istekliler var mı?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..... unuttuğumuz bir şey var mı?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön