View Single Post
Eski 29-03-2014, 20:49   #103
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Çok güzel bir toplantı oldu,o kadar kalabalık sokakta araba park yeri için üzüleceğimi zannederken iki denemede sağ olsu esnafın da yardımı ile çok kolay yer bulabildim.

Fatih bey her zamanki kibarlığı ile gelen bütün üye kardeşlerime yardımcı oldu ,Sayın Mine hanımdan çok faydalı bilgiler aldık,özellikle ben çim konusunda çok faydalı öğrenimler kazandım,Sayın;Hanımeli'nin kurabiyeleri çok güzeldi ama o kargaşalıkta ben kendiminkini kaybettim çekilişler çok heyecanlı oldu ama ben o güzelim Clementis lerden ve minyatür nar ağaçlarından hiç birisini kazanamadım,Sayın Menekşecibaba'nın hediye getirdiği menekşeler kapışıldı,Şimdi isimlerini hatılıyamadığım için özür dilediğim bir çok üye kardeşimiz fidanlar,çelikler köklü fideler getirmişlerdi ellerine sağlık.

Kumrucu Remzi'nin kumrularından rejim yapmam nedeni ile yiyemediğim için hala içim yanıyor,

Üye Kardeşlerim le tekrar karşılaştık Çok ta özlemişim onları,

Bana Bu fırsatı veren Başta sitemize ve kurucularına sonra bu günkü toplantının yapılmasında emeği geçen Sayın Mine hanıma ve sayın Fatih beye birdefa daha teşekkür ediyor ve önümüzdeki toplantının hayallerini kurmağa başladığımı da belirtiyorum,

Bu vesile ile bütün üye kardeşlerime de sağlıklar mutluluklar ve başarılar diliyorum.

Düzenleyen selcuk44 : 29-03-2014 saat 20:51 Neden: ksik harf tamamlandı
selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön