View Single Post
Eski 27-03-2014, 09:53   #264
aheste
Ağaç Dostu

aheste's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aheste,çiçeklerin hepsi güzel.senin elindende dahada güzelleşeceğinden eminim.pembe çuhan katmerlimi?ilkkez katmerlisini görüyorum.sakın birde kokusu var deme.galiba bugünlerde çuhalar heryerde bol bende almak istedim,eşim bıraz mızmızlandı ot gibi bunlar diye.bende çiçekçinin başına varıpda hiç eli boş dönermiyim.5 tane katmerli petunya aldım.ne yapsın adam hayır diyemedi.ah birde şu fotağraf eklemeyi becerebilsem sizlerle paylaşmak çok isterdim
Çok teşekkürler sevgili münevver48 güzel sözlerin için. Pembe çuhamın iki çiçeği katmerli gibi ama bugün açmış birtane daha o normal açmış, sanırım fazla hormon fısfıslamışlar o yüzden öyle açmış öbür ikisi. Çuhaları ben çok seviyorum, ilk açan çiçekler onlar, ocak ayında başlıyorlar açmaya, rengarenk cıvıl cıvıl, baharın en cıvıldak çiçekleri bence
Petunya almadım bu sene almaya da pek niyetim yok, tohumları vardı ekecektim ama halâ ekemedim. Çiçekleri alırken eşim yoktu yanımda Allahtan, olsaydı izin vermezdi sanırım. Fotoğraf eklemek için birinden yardım alsan, bir kere gösterirler daha sonra eklersin, ne güzel çiçeklerin vardır kimbilir...

aheste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön