Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili akçabardak az önce yine ilk sayfandaki bahçenin videolarını izledim. Ve mutlu,beğenerek, gururlu bir tebessümle ağaçlar.netten öncesi ve bütün kış çimlendirdiğin fideleri, edindiğin bitkileri, çiçekleri, bahçenin son görüntülerini düşünerek, sonrası diye düşündüm. Maşallah herşey gayet güzel gidiyor, daim olsun inşallah...
Emeklerine sağlık...
|
Ah sevgili YeniGinem hiç sorma bazen ben de ilk sayfalarıma geri dönüp baktığımda ne kadar yol kat ettiğimi görüyorum.
O videoları oğlumla birlikte hazırlamıştık, nasıl da heyecanlı heyecanlı anlatmışım sanki televizyona çıkmışım gibi heyecanlanmışım, sesim titremiş heyecandan.
Ağaçlar net öncesinde de bitkilerle uğraşırdım ama tamamen ezbere büyüklerimden aklımda kalanlarla bilinçsiz bir şekilde ama şimdi Ağaçlar net sayesinde çok daha farklı, çok şeyler öğrendim artık ezber yok

... ortaya böyle güzellikler çıktıkça çok mutlu oluyorum, sizler de beni motive ettikçe daha da memnun oluyorum, sizlerin sayesinde buralara kadar geldim çok şükür...
Ağaçlar net ailesinden allah razı olsun, beğenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum, güzel sözlerin için sana da teşekkür ediyorum Sağlıkla sevgiyle kalın.