Yardım teklifinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Yaka kartlarımızın yazılım ve dağıtım işlemleri ile
Özlem A arkadaşımız meşgul olacak, yanına bir arkadaş daha olabilir.
Toplantımızda pekçok tohum ve fide dağıtımı oluyor.
Sayın Zeki Yağlı ve Zafer İnandıklı beraberlerinde getirdikleri fidelerin dağıtımını kendileri yapıyorlar.
Bazı arkadaşlar bu işleri üstlenmek istemedikleri için bir dağıtım masası kuralım.
Kendileri dağıtmak istemeyen arkadaşlar, getirdikleri fideleri-tohumlar-gübreleri soğanları veya neyi dağıtmak istiyorlarsa dağıtım için bu masaya teslim etsinler.
Dağıtım belirlenen zamanda buradan yapılsın. Bu durumda bir arkadaş 5-6 tane alırken başka birinin bir tek soğan alamamasını ve kargaşayı önlemiş oluruz.
Kendileri dağıtmak isteyen, arkadaşlara söz verdikleri fideleri vermek isteyenler yine buradan kendileri dağıtım yapabilirler.
Arkadaşımız ogicik bu işe gönüllü idi ama toplantıya katılım listesinde adını bile göremiyorum.
Bu masada 4-5 arkadaşa ihtiyacımız var.
loveforlife - ogicik - Milla ve bir, iki arkadaş daha olabilir.
Toplantımızı video kameraya
Fatihbahçe ve Karahan çekecekler.
Müzik koromuz umarım oluşmuştur. (Müjgan ile irtibat kurulacak)
Toplantı şarkılarımız CD.ye çekiliyor. Ancak Baraka Cafe'nin müzik sistemini onlardan talep etmek hoş olmayacak. Zira bize ayrı bir bölüm veriyorlar. Bu durumda uzatma kordonu ile bir CD çalar elde edebilirsek kendi yağımızla kavrulmuş oluruz. Laptop getirsek ses yeterli olur mu?
Bu işi üstlenecek arkadaş var mı?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar....