View Single Post
Eski 23-03-2014, 07:32   #838
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Canım ya gene dayanamadım çırpınışlarına daha önce de yazmıştım sayfamda 11 günlüktü anneleri kaybolduğunda daha gözleri bile tam açılmamıştı 2 tane yavru öylece kalakalmıştı elimizde, açlıktan az daha öleceklerdi şaşırmıştım ne yapacağımı, başka çarem yoktu sonra biberon geldi aklıma normal süte biraz su katarak durultmuştum, biberon ağızlarına büyük gelmişti ama alışmak zorundaydılar açlık her canlıyı terbiye ediyor ve sonunda alıştılar ve ben o 2 yavruyu biberonla besleyip büyütmüştüm belki sana da yararı olur diye yazdım.
Kendini çok hırpalama, ağlayıp kendini üzme bukadar neolur, allah kolaylıklar versin anneye de acil şifalar dilerim.
Sevgili Akçabardak,

Kedi biberonu, kedi sütü tozu falan aldım zaten. Bugün gidip alacağım bebeleri. Benim isyanım hayvancıkların oradan oraya perişan olmasına ve sözde hayvanseverlerin tutumlarına. Beslemekte sorun yaşamıyorum zaten. Çişlerini de kolayca yaptırıyorum da iş kaka yapmaya gelince çok sorun yaşıyoruz. biliyorsun bu kadar küçük bebekleri anneleri yalayarak çiş ve kakalarını yaptırıyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ngr33 Mesajı Göster
ben şimdi bebeciklere ve anneciğe mi ağlasam sizin o kocamaaan kalbinize mi? Sizin gibi merhametli kocaman bir kalbi olan insanların var olduğunu bilmek çok iyi geldi bu sabah. Bu saçma dünya, azıcık da olsa güzel göründü gözüme...
minik not: çok sarılasım geldi size
Birilerinin bana sarılmasına öyle çok ihtiyacım var ki Sevgili ngr33! Gece boyu uyuyamadım düşünmekten. Bizim gibi insanlar olmasa, çekilmez elbette bu dünya. Benim çevremde de duyarlı insan çok az ne yazık ki! Geçen bir komşu gelmiş, ben yavruları beslemeye çalışırken mırıl mırıl anneme söylüyor, "zaten hastaymışım, ne uğraşıyormuşum onlarla. Hem alıştırmamalıymışım kedileri. Sonra hep yavrularmışlar." Oysa ben beslemenin, tedavi ettirmenin dışında elimden geldiğince kısırlaştırıyorum da onları... Bizim belediyemiz çok güzel çalışıyor bu konuda, sağ olsunlar çok da yardımcı oluyorlar.

Şükürler olsun, agaclar.net'de o kadar çok güzel yürekli insan tanıdım ki! Bir yerlerde benim gibi düşünen insanların var olduğunu bilmek bile çok güzel...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön