View Single Post
Eski 21-03-2014, 18:22   #241
lusoari
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Acı bir olay paylaşmak istiyorum sizlerle, ne kadar yardımı olur ne olur bilemiyorum ama sizlerle paylaşmadan, içimi sizlere dökmeden yapamazdım. Sokağımızda yaşayan yaşlı bir dişi sokak köpeği vardı, tahminen eski sahibi onu yaşlandığı için evden atmış. O'nun ev köpeği olduğu çok belli idi çünkü kapı açık olduğu zaman eve giriyor, taşların üzerinde yatmıyor pas pas v.s. arıyor ve arabaların kapısını açık gördüğünde koltuğa çıkıp oturuyordu. Bu sabah uykumdan komşumuzun telefonuyla uyandım, gittiğimde gördüğüm manzara karşısında kanımın çekildiğini hissettim.
Zavallı köpeği av tüfeği ile vurmuşlar o da can havli ile korkudan bir köşeye sinmiş idi ne yapacağımı şaşırdım her yer kan gölüne dönmüştü, hemen bana yardım edebilecek daha tecrübeli bir veterineri arayıp gelmesini rica ettim, onu yerinden kaldırmam çok tehlikeli olurdu, sokağın ortasında ilkel şartlarda çalışmak zorunda kaldık, birlikte yaralarını sarıp elimizden geleni yapmaya çalıştık, gerisi yüce Allah'ımıza kalmış umarım en kısa zamanda iyileşir.
Benim üzüldüğüm konu neden dünyada bu kadar çok kötü kalpli insanlar var? Bizler orada bir cana yardım etmek için çabalarken, onu bu hale getiren şahıs ise muhtemelen evinde oturuyordu. Ben bir insan olarak insanlığımdan utandım, kötü kalpli insanlara çevresindekilere zarar vermemeleri için ne yapmam gerektiğini şaşırdım kaldım!

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön