View Single Post
Eski 21-03-2014, 15:10   #3174
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Bütün sayfalarınızı hayranlıkla dolaştım özene özene, bende sizden aldığım hevesle terasta çekimler yaptım ama henüz sayfama ekleyemedim. Meyve ağaçlarınızın her biri geline dönmüş maşallah bol da meyvelerini hasat edersiniz inşallah...
Şunu ilave etmeden geçemeyeceğim, Bu gezi esnasında en çok kocayemişin olgunlaşmış halini düşünerek geçti, ne zor bir meyveymiş...
Berketli bir sezon dilerim sevgi ve selamlar...
Sevgili berçin, teşekkür ederim. Terasınızdaki yeni güzellikleri görmek için sabırsızlanıyorum, ben de. Harika bir terasınız var.

Evet kocayemiş çok bekletti, meyvelerini tadabildik, çok şükür.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Bahçelerin yüzü gülmeye başladı bizler de keyiflenmeye başladık.

Sevgili Durul'cuğum, süper kareler yakalıyorsun, fotoğrafçılığı meslek olarak seçseydin çoook başarılı olurdun, kutluyorum seni canım.

Fotoğraf çekmeye bahçe sayfamla başladım. Hattâ ilk başladığımda fotoğrafları gelinime çektiriyordum. Beğendiğinize çook sevindim, Adalet hanım'cığım.

Evet önümüzdeki günlerde bahçeler şenlenecek, yüzlerimiz gülecek. Bugün hava iyiden iyiye ısındı ve ben tohumlarımdan bazılarını ektim. Tohum takastan öyle çok biber tohumu talep etmişim ki, bu sene sadece biber yiyeceğiz sanırım. Biber çeşitlerini ayrı ayrı etiketledim, bir karışıklık söz konusu olmaz inşallah. Çünkü tam on iki çeşit.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Helot Mesajı Göster
Bugün 19 Mart 2014.Cevizleriniz uyanmaya başladı dimi.

Henüz değil, eşim 29 Mart diyor. Pazar günü gittiğimde fotoğraf çekerim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Hasekileri derin alırsan yerinden birşey olmuyor. Toprağını dağıtmadan bel küreği ile cıkarttım ben.(10 gün önce) Şimdi tomurcuktalar canım. Arka bahçeden öne transfer ettim, gözümün önünde açsın diye

Hasekileri alırken bazılarının toprağı dağıldı, tutmazlarsa çok üzülürüm, cemo. Hep değişik renklerdeydiler ve ilk açacaklardı bazıları.

16 Kasımda açmaya başlamışlar, kesintisiz yaklaşık dört aydır çiçekliler. Bergenia.

Name:  bergenia.jpg
Views: 613
Size:  34.8 KB

Basur otu, Ranunculus ficaria.

Name:  sarı.jpg
Views: 624
Size:  26.0 KB

Akyıldız da açmış.

Name:  akyıldız.jpg
Views: 612
Size:  29.7 KB

Name:  akyıldız1.jpg