Nail kardeşim,
son yazdığın mesajın bana yazılmadığını sandığım için, beğendim ama cevap yazmadım. Eğer benim için de yazdıkların geçerli ise kuzular biraz irileşse de bütün bir tanesini senin için keserim

Yeter ki sen bana yardıma gel. Hala yapılacak o kadar çok iş var ki. Damlatma boruları yerleştirilecek, kontrolları yapılacak, zararlılar ile biyoteknik mücadele için her ağacın gövdesine yapışkan bant sarılacak, ağaç gövdeleri su bazlı boya ile boyanacak, çimler havalandırılacak ve daha birçok iş.
Sındırgılı hemşehrimiz için merak etme, her Türk erkeği asker koğuşunun ayak kokusunu bilir ve tahammül eder

Hele bizim yaştakiler.
Biraz da bahçemden birkaç fotoğraf koyayım ki, konuyu düzenlemiş olalım.
1- Bahar dalı ile erika kardeşliği
2-3 Kedilerin kivi ağaçlarını tırmalamayı sevdiğini bir yerlerde okumuştum. Daha fazla zarar vermelerini istemediğim için kedi boyundaki bölgelerine boru izolasyon parçalarını sardım.
4- Sebze adalarımın domates ekmeyi düşündüğüm bir tanesinin üstünü hem toprak ısınsın hem de yabani otlar çıkmasın diye naylon ile örttüm. Diğer adanın yarısına ise fasulye, salatalık, kavun, karpuz tohumlarını ekip "alçak plastik tünel"de erken çimlenme ve büyüme ortamı oluşturdum.
Her şey gönlümüzce olsun.