Öncelikle Sevgili CAN Adalet Hanım, takdirlerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum, sağoluun.
Bugün bir işim dolayısı ile site dışında idim. Akşam üzeri eve gelince; Bismillah
1- Minyatür güllerim için Sevgili CAN Güler Hanım buda, yaprakları azalt dedi ben de bir tanesinin üzerinde goncası var idi kıyamadım, budamadım.

O gonca gülüm az biraz açmış idi kopartmışlar.
2- Benekli yapraklı lalem site sayfamda paylaşmış idim açtı kıpkırmızı onu sağolsunlar soğanı ile birlikte çıkarıp almış, gitmişler.
3- Çuhalarımdan 3-4 tanesini söküp götürmüşler. Yine komşumun camekân önündeki çuhalarımı kediler eşeleyip söküp atmışlar.

Tekrar diktim ama olurlar mı olmazlar mı onu da bilemiyorum.

Sayın pria; siz yine de moralinizi yüksek tutun, kişiler için değil kendim için, kendi zevkim için yapıyorum deyin devam... Bir de sizin bir avantajınız yaptırıyorsunuz, elemanlar var, ben de o da yok, benim bir de uğraşım ortak alan bahçe, yol geçen hanı.

Ben valla böyle diye diye 4 mü oldu, 5 mi oldu bilemiyorum hem sinirleniyorum, hem kızıyorum, hem üzülüyorum, hem seviniyorum, hem zevk alıyorum kendimce yapıyorum birşeyler.
Ama işin gerçeği bu sene yavaşladım gibi o da en büyük etken sulama sistemimiz.

Yine de bahçeye bakıp bakıp dur bakayım hele bir mart sonunu görebilelim deyip duruyorum kendi kendime.