Adalet Hanım,
İnsanla uğraşmak kadar zor birşey yoktur herhalde..
Ben 10 seneden beri fırsat buldukça yaptıkları sulamanın yanlışlığını hep söyledim; değişen birşey yok halâ..
Geçenlerde yine rica ettim; ''bakın, dedim bu sulamaya böyle devam ederseniz bu güllerin ne biti ne de küllemesi biter''
Geziyorum ara ara gülleri..Bazılarında şimdiden külleme var..
Önceden yazın güneşin sıcağında gülleri hem sulayıp hem yapraklarını da yıkamaya bayılıyorlardı..Biraz biraz terkettiler bunu yapmayı ama hala iyi sulamadan uzaklar..
Bu ilaçlama hatasından bu yana moralim çok bozuldu, inanın bahçede gezinmeyi bile istemiyorum..görüp üzülmemek için..
İnşallah en az hasarla atlatırız bunu..
Yeni diktiğimiz ortancalara, kamelya fidanlarına bile ilaç sıkmışlar..Ortanca yaprakları pörsümüş, sararmış..Kamelya çiçekleri kavrulmuş..
Önerdiğiniz Solanum Rantonettii çok harika bir bitki..Çok sağolun yardımseverliğiniz için..ileride mümkün olursa ricada bulunabilirim sizden..
Çünkü, yönetimde değişiklik olacak gibi..
Sitemizin yöneticisi hanımefendinin eşi evde tansiyon nedeniyle kaza geçirdi..
Kalp sorunları var..
Yöneticimiz haklı olarak eşi ile daha çok ilgilenebilmek için yönetimi bırakmak zorunda..
Yerine gelen ile uyum sağlar mıyım..aynı candanlıkla siteye katkıda bulunmaya devam etmeyi düşünür müyüm, bilemiyorum..
116 dairenin yüzü daha da gülsün diye kendi stresimi de arttırmak istemiyebilirim..
Nihayetinde benim de fazla kahır çekecek yaşım geçti..
Saygı ve selamlarımla Adalet Hanım..
|