Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan
Cok tatlı görünüyorlar 
|
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Seninkilerin de aşağı kalır yanı yok

Hele hele aeoniumlar muhteşem!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vahidee
sayfanız hayırlı olsun.benim gibi kaktüs ve bitki sevdalısı görmek ne hoş.gerçekten çok güzel bakmışsınız..
|
Çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince güzel bakmaya çalışıyorum. Kayıplar da oluyor elbette. Kalan sağlar bizimdir deyip devam ediyoruz kaldığımız yerden...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Hepside yine çok bakımlı ve güzel gelişmişler.Özellikle sedumların görüntülerine bayıldım sevgili loveforlife  ...
|
Çok teşekkür ederim Sevgili Berçin. Ben de sedumlara aşığım. Bence en kolay bitkiler onlar. Soğuklara da dirençli, daha ne olsun?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin-
Hepsine bayıldım, ne kadar da güzel gözüküyorlar!  Elinize sağlık sevgili loveforlife. 284 ve 285. mesajlarda ilk fotoğraftakilerin isimlerini merak ettim.
|
Çok teşekkür ederim Sevgili -Esin-. Ben de hepsine bayılıyorum. 284. mesajdaki sedum rubrotinctum. Yaprağından çok kolay çoğalan, soğuğa dayanıklı bir tür. 285. mesajın ilk fotoğrafındaki ise echeveria agavoides. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sizin, bilgi paylaşımlarınızla süslediğiniz, sağlıklı bakımlı sukulentlerinizin de takipçisiyim...