View Single Post
Eski 14-03-2014, 23:22   #1829
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili yağmur, çok teşekkür ediyorum sağolasın ilk başta sümbüllerimin hakkını yemişim meğer, işte tahammülümüz yok ya hep güzel olsun istiyoruz çok güzel bakmışım demek ki soğanlarıma çok güzel çiçeklendiler maşallah!.. (Azıcık övündüm!..)

Sevgili akçabardak çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet ya bitlerim maşallah hem çoklar hem de besili, ne zaman geldiler ne zaman o kadar oldular ben de anlayamadım. Bugün sadece arapsabunu ve yağ uyguladım, bir iki gün sonra bakacağım tekrar olmadı mecburen acı biber, sigara tütünü uygularım artık. Geçen sene yaptım fakat kullanamadım kaç tane öyle fısfısı tıkattım.

Sevgili berçin, çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Daha ekilmeyi bekleyen yeni köklenmiş sardunyalarım var saksı almam gerekiyor. Bu sene tohum işine girmedim, saksılara yöneldim hani su olmazsa bahçelerde diye. Şimdilik nergis ve sümbüllerim mutlu ettiler beni, şimdi sıra bakalım lalelerde onları bekliyorum...

Teşekkür ediyorum sağolun, inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız da bol çiçeklerini görürüz bitkilerimizin...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön