View Single Post
Eski 13-03-2014, 19:10   #23
isko74
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 18-02-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mumin OKAN Mesajı Göster
bende de aynı cihazdan var. marketlerden 50 TL gibi bir fiyata almıştım.
zaman saati işlerinizi daha da kolaylaştıracaktır, elektrikçilerde 10 TL ye bulabilirsiniz. miselinizi buzdolabının alt tarafında bekletebilirsiniz. 6 ay diyorlaqr ama o kadar uzatmaya gerek yok.
hepsiburada da suan 65 tl zaman saati de digital olanı var 20 tlye bi tane nem ve ısı ölçer var onu alacağım bir de hassas mutfak terazisi alacağım. bunları alınca 50 tl de hediye çeki veriyor yani aynı yere gelecek ben miseli alalı bir hafta oluyor bu h.sonu da kullanamayacağım muhtemelen en fazla bir ay bekletmiş olacağım. Misel karton kutusuyla birlikte dolapta sebzeliğin bir üstündeki rafta daha poşeti açmadım 9 kg misel var ihtiyacımdan da fazla yani. geçen ilk miselimden artan miselleri kullandım 6 poşet gelmişti 10. gündeler ve sarım çok iyi durumda. komposta %30 civarında kalın talaş ekledim bakalım sonuç nasıl olacak. alçı mı kireç mi karar veremedim phını bilemediğim için biraz alçı biraz kireç kattım. ilk komposta sadece kireç atmıştım. Mümin OKAN bey nasıl fotoğraflarım mantarlarım hasat çıkışlar vs. nasıl yorumluyorsunuz..

isko74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön