Sn. Sakaki,
Kestane hazır geldi, dayım sağolsun aldığı kestaneleri pişirmeyi unutmuş, ikisi çimlenmiş, o da tutup ekmiş.. Bir tanesi 10 cm i geçmiş diğeri ona yaklaşmakta..Adana da zor olacağını biliyorum ama yaşatmaya çalışacağım. Söğü de gelince, bakın bizim köyde yeni ekilen fidanları sıcak yaz günlerinde susuz kalmasınlar diye pet şişelere su doldurup toprağa ters gömüyorlar, bir çeşit damlama sulama gibi oluyor, fidan susuz kalmıyor, söğüdün suyu sevdiğini bildiğim için toprağını hep su içinde tutabileceğim bir sistem oluşturmayı düşünüyorum, serum hortumu gibi malzemelerle

ayrıca balçık ve killi toprak sevdiğini de öğrendim ve bu topraklara da fazlasıyla sahibim. Bu sebepten denemek istiyorum, zorluklarla uğraşmayı seviyorum ve beslediğim hayvanlar, bitkiler de sonunda bana benziyor (gerçi arada 'benden bu kadar arkadaşım dayanamayacağım artık' diyen de olmuyor değil ) bu yüzden hem söğüdü, hem de oya ağacını bulabileceğim bir yer biliyorsanız söyleyin, yoksa isyan edip bonsai gaspı yapacağım

)