Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi isko74
Sayın cuncalak gelen koku muhtemelen mantar kokusudur. Agzının acık olmasını tam açıklar mısnız belki kargo tasıma esnasında torba yırtılmış olabilir normalde bu torbalarda hava alması için delikler olur ama ağzı açık olmaz. misellerinizi ekim zamanınıza kadar buzdolabında(dondurucu değil normal bölümlerde) saklayınız bir de miseli ekime en yakın zamanda alın. dolapta da olsa misel gelişmeye devam ediyor. ilk ekimimde aldığım 3 kg miselin 1 kg kadarını kullanıp gerisini 3 hafta dolapta sakldım ama 3 haftada miseller gelişip torbayı sarmış ikinci ekimimde elimde parçalamak zorunda kaldım. en güzeli ekime yakın almak ve tabi kullanmadığınız durumda steril bir biçimde buzdolabında saklamak. forum konusunda ben sizin paylaşımınızı farketmemişim ama hissiyatınızı anlayabiliyorum. Buraya gelmemizden maksat bilgi paylaşımı ama bu başlığın müdavimi çok değil anladığım kadarıyla. Bir de arkadaşlar özellikle benim gibi yeni başlayan arkadaşlar facebookta bir sayfa kurup tecrübelerimizi fotoğraf anlık ileti vs paylaşsak daha güncel olmaz mı?
|
Sayın isko74 torbadaki açıklık kargodan değil torba sağlam ısıtma yöntemiyle presleyip poşetlerin agzını kapatıyorlarya o şekil yapılmış ama torbanın agzını büzdükten sonra yapılmış gibi bu işlem. sizin dediğiniz gibi hava alması için bırakılmıştır o zaman teşekkürler. peki şu anda bantlı hava almayacak durumda bantları tekrar çıkarmalımıyım?Misel alımını mecburen yaptım köye dönecegim orda alma imkanı bulamam bir daha diye aldım.
dolaba alıcam hemen miseli .
sayfa kurma olayıda güzel olur bilgi paylaşımı açısından, ilginiz için teşekkürler.