View Single Post
Eski 08-03-2014, 16:19   #111
bayjustin
Ağaç Dostu

bayjustin's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi menopiko Mesajı Göster
Çiçekden böcekden hiç anlamam. Eve bir tane kabin kurayım birşeyler yetiştireyim dedim. Sonra bir baktım topraksız tarım ve burdayım. 2, 3 gündür sitede bir şeyler okuyup bilgi ediniyorum kendimce.

Sadece sizi tebrik etmek için kayıt oldum. Vallahi helal olsun. Mahsuller çıkarmı çıkmazmı bilmem ama, bence başarılı olmuşsunuz zaten.

Konuyla alakasız olacak belki ama; Ben İstanbul'da oturuyorum, burada kimi insanlar çok güzel giyiniyor, konuşurken diksiyonlarınlarına dikkat ediyorlar. Sabahları spor yapdıktan sonra, nescafelerini yudumlarken, gazete sayfalarından dünya gündemini takip ediyorlar.

Bazı insanlar var, ne giyinmeyi biliyorlar, nede yolda yürümesini. Bir sokak köşesinde takılıp ömrünün en güzel çağını gelen geçenden 1lira isteyip, ona buna laf atıp öldürüyorlar.

Bazılarıda sabah işine gidiyor gömleğini kravatını giyip, akşam eve geliyor. Monoton bir ikilemde yaşıyıp duruyor. Bu ve bunun gibi insan şablonları dolu burada.

Ama bir şey üreten, tasarlayan, deneyimleyen kısaca yaratıcı bir beyine sahip insan, çok az gördüm. Buradakiler içi boş biblo gibi, görüntü var içerik yok.

Oktay Sinanoğlu bir konuşmasında diyor ki; ''Amerikayı, Amerika yapan 100 bin kişi, 400 milyon değil. Şimdi anladım ne demek istediğini. Çalışmalarınızın devamını dilerim, tebrik ederim.......
iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum biraz merak biraz araştırma dogru yer dogru insan işte örnek bir çalışma olayın özeti bu aslında tek başınıza yapmaktan korkmayın yanlız degilsiniz burda size yardımcı olabilecek bu teknolojik tarım devrimini ülkemize kazandırmak için Değerli Büyüklerimiz tüm bilgi ve becerilerini yapmak isteyene tanısın tanımasın uzak olsun yakın olsun paylaşmaktadır.Bilginin paylaştıkça büyüdüğüne inanan tüm agaclar.net üyelerine kolay gelsin

bayjustin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön