Sim Derma için konuştuğum şirkete ürününüzü Mikoriza Mantarı ile beraber kullanacağım dedim ve şirkette görüştüğüm İbrahim Bey Bana mail attı ve maili sizinle paylaşmk isterim ( Trichoderma Herzianum suşu alt tipleri ile hazırlanan bu bakteri bir defa kullanıldığı zaman sürekli üreme özellikliği ile ortamda organik madde olduğu sürece faaliyetlerini korurlar.
Mikoriza mantarları iki ana aile içinde çeşitlenmiştir. Genelde doğal ortamda bitkinin özelliğine göre farklılaşan bu bakteri türü ağaç türüne göre ve mikroflora çeşidine göre şekillenir. Bu nedenle ilk olarak leonardit bazlı ürünümüzü çıkardığımızda bizde bir çeşit mikoriza mantarı kullanıyorduk. Ancak her alanda eşit başarı sağlanamadı. Bunun üzerine İsrail ve Kanada'da eş zaman içinde keşfedilen mikoriza aktivatörü adı verilen yarı biyolojik bir ürünün ithal edip kullanmaya başladık. Bu ürün ile ekilen ağaç tütnr göre şekillenmesi gereken mikoriza mantarı çeşidi olması gerekenden 6 kat daha hızlı gelişerek doğal çevrede doğal mikoriza mantarını oluşturabiliyoruz.
Bioenerji ya da Org Tar organik gübre adlı ürünmüz bu ihtivadadır.
Sim Derma ağaç için 10 gr/ağaç (dikim sırasında) 200gr'lık kutular halinde 50 TL/200grkutu + nakliye
Organik gübremizden de 250 gr/ağaç (yaklaşık iki avuç dolusu) 25 Kg 'lık çuvallar halindedir ve 20 TL/25 Kg çuval + nakliye )
Bana yardımcı olurmusunuz mikoriza mantarı kullanmalımıyım sadece bu iki ürün yeterlimi _?
Düzenleyen acemi_cevizci : 08-03-2014 saat 14:01
Neden: yenilik
|