Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili berçin sürprüz kargona ve hazinelere maşallah, sevincini tahmin edebiliyorum, ne kadar güzel de dikmişsin hepsini maşallah, harika olmuşlar inşallah büyüdüklerini, çiçeklerini de görürsün...
 Yazık; hem de kestane ağacı... Yazık olmuş gerçekten ağaca, ne bileyim belki kökü ile alınabilirdi, taşınabilirdi yani ille de kesmek tek çare.  Maalesef insanlarımız doğaya, ağaca, yeşile ne kadar ihtiyacımız var hâlâ farkında değiller, bugün için tek dertleri daire fiyatı artsın; para!.. EĞİTİM ŞART EĞİTİM!.. O kestiren insanlara da acıdım açıkcası, zavallı cahil insanlar...
|
Evet sevgili YeniGine gerçekten bu sürpriz beni gerçekten çok sevindirdi, hepside çok güzel türler mesela hoya arayıp bulamadığım bir bitkiydi ve adlarını bilmediğim bir sürü kaktüs türleri. Dostum sağolsun en beğendiğim her bitkisinden göndermiş...
Sevgili YeniGine biliyorsun kestane ağacı tıpkı ceviz gibi heybetli bir ağaç türü, henüz üçüncü kat hizasında ve ne kadar büyürse büyüsün apartmana temas etmeyecek seviyedeydi, keşke fotoğraflamış olsaydım ne demek istediğimi anlardın. Kesinlikle gelecekteki tek tehlike deniz manzarasının kaybolacağı, tek dert bu. Kavgada geçen bir cümleyi aktarayım sana ''Burası site orman değil, ağaç istiyorsan ormana git''

pişkin pişkin böyle bağırdı kadının bir tanesi. Daha ben ne diyeyim bu insanlara sevgili YeniGine...