View Single Post
Eski 05-03-2014, 18:21   #228
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
@ Adil, havuzdaki çakıl taşlarını çok muntazam yerleştirmişsiniz. 'Taşlara ve havuz yapımına niye bu kadar kafayı taktın' derseniz, geçen sene yayladaki yeni tamamladığımız evin şöminesiyle uğraştım. Kışın hafta sonları, kimi zaman ailemle eğlenmek için, kimi zaman tek başıma kafamı dağıtmak için yukarı çıktığımda şöminenin etrafını, yazın denizden topladığım renkli taşları tek tek beyaz kalekim ile yapıştırdım...1,5 saatte bu kadar yazabildim, yazdıklarımı kaybetmemek için şimdilik göndereyim ara ara devam ederim.
Üstteki resim daha eski yarım haliyle, alttaki de tam tamamlanmış sayılmaz ancak daha yeni. Kızım çektiği için ışığı ayarlayamamış, yakında gidersem son halini eklerim inşallah.
Sayın TCM.
Bu konuda çok haklısınız.Size tamamiyle katılıyorum.Eğer insanın zamanı varsa biraz da eli kırıksa böyle şeylerden çok keyif alınır.Ben yaptığım işe arada bir şöyle bir kenara çekilip bakarım.Eksiği varsa bulmaya çalışırım.Tabi arada gözden kaçanlarda olabiliyor. Bir ay, bir yıl sonra düşündüğümden daha farklısını düşünüp değiştirdiklerimde oluyor bazen. İnanın insan böyle işleri yaparken çok keyif alıyor.Yaptığımız iş bir sanat.
Sizde çok güzel bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim.Renkli çakıl taşları harika görünüyor.Bende bugün havuz kenarlarını beton alanları çakıl taşları ile kaplama yapmaya başladım.Harika güneşli bir gündü.İnsanın bedeni yorulsada beyni harika zinde oluyor.Bedenimizide bir çay kahve molasıyle attıkmı.Bizden iyisi yok.
Çalışmalarınızı takdir ediyorum.
İkimizede kolay gelsin.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön