Sevgili CAN Güler Hanım ilginize, yardımınıza, emeğinize çok teşekkür ediyorum, sağolun.
Soğanlıları az biraz da olsa ne isterler öğrendim gibi, çoğunlukla soğanlıların çiçeklerini devamlı takip ediyorum ve solmaya başladıkları an dipten kesip, komşulara dağıtıyorum. (Çok da mutlu oluyorlar.) Ve yapraklarını hiç ellemiyorum kuruyana kadar duruyor. Sayfanızda bağladığınızı görmüştüm zaten, onun için özellikle karaburun nergislerimi ben de öyle bağlıyorum artık. Şimdiye kadar da hiç soğan gübresi vermedim. Teşekkür ediyorum sevgili Güler Hanım.
Sevgili Güler Hanım doğru görmüşsünüz çok yapraklılar, ben de çok yaprağı var diye seviniyor idim. Güllerde sulama; inşallah tabi suyumuz olur ise yönetimden rica edeceğim sulama saatlerinin değiştirilmesini.

Zaten yakındır güllerde problemler ki her sene yaşıyorum, gülleri sadece bu dönem çiçekleri olmasa da sağlıklı görebiliyorum. Ondan sonrası hiç güzel olmuyorlar zaten.
Sevgili CAN Güler Hanım emeğinize sağlık, çok teşekkür ediyorum inşallah önerilerinizi uygulayacağım bu sene. Sağoluun...