View Single Post
Eski 02-03-2014, 01:58   #2555
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
Ben soyuna sopuna bakmıyorum. Konu sardunya olunca "gel ne olursan ol yine gel" diyorum.
Aynen, mutabıkız Ben şu an bize hyper-pelargonium teşhisi koymuş bulunmaktayım Hayırlı olsun.

Hira ve alibaba da eklendi listeye o zaman, onları tanımıyorum ama sizin referansınızla kayıt kabul ediyoruz Ayrıca bu başlığa mesaj yazan herkesi de şu an itibariyle derneğimize üye yapmış bulunmaktayım. Sardunyaseverler adına milli iradenin tecelli günü geldi sonunda

Esasında ben açıkçası sardunya türleri içinde nasıl tarif edeyim, hani bildiğimiz klasik normal sardunyayı daha çok seviyordum. Hani bıraksan ağaç gibi olacak işte o. Ama sonra buraya gele gide gele gide, kanıma girdiler. Başlarda mesela sakız sardunyaya filan mesafeliydim, çok ciddiyim. Çünkü sakız başlığına bakıyorum bakıyorum, herkes çok zor filan diyor, yazın mahvoldu yaprakları, renk değiştirdi, patladı filan yazılınca ben dedim herhalde çok zor bakımı normal sardunyaya göre. Dedim neme lazım, başına iş çıkarma. Tabi bu çok uzun sürmedi. Neyse şimdi burada sayıp döküp mal beyanında bulunmayayım. Bilahare bahsederim.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön