View Single Post
Eski 26-02-2014, 21:38   #880
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak bilirsin paylaşımlarını büyük bir zevkle devamlı takip ederim. Sayfa 29'u kaçırmamışım, ona keza sayfa 30'u da kaçırmamışım. Ama gel gör en önemli çiçeği görememişim açıkçası şaşırdım kendime diye düşünürken 'E suç benim değil akçabardak ın suçu saat 16.48 de kendi fotoğrafını paylaşırsa tabi ben göremeyibilirim' dedim. Neyse çok şükür fotoğrafını görebildim, sevindim...
Sevgili YeniGineciğim, bilmezmiyim şimdiye kadar beni hiç yalnız bırakmadın, o yüzden çok teşekkür ederim canım, ayrıca en önemli çiçeği görmemişim diye iltifatına da teşekkür ederim.
Ama şimdi o çiçekten eser kalmadı yaşlanmış bitkilerden çelik alıp yeniden tazecik filizler oluşturup yenileyebiliyoruz, aynı çiçeği yıllarca taze taze devam ettirebiliyoruz ama insanoğlu öyle değil işte, o yüzden o çiçek geçmişte fotoğraflarda kaldı.
Arada böyle canım sıkılınca eski albümleri karıştırıyorum, karıştırırken o fotoğrafa rastladım dikkatimi çekti, gerçek çiçeklerin aralarında kalmışım, çok hoşuma gitti tabi ki bu fotoğraf tam forumluk dedim ve kendimi burada buluverdim.
Keşke eski günlere geri dönebilseydik...

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön