Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkaf
merhaba arkadaşlar. evde topraksız tarımı denemek istiyorum. kendim sistem alıp kuramadım. en azından siyah büyük plastik(vereceğim örneklerdekine benzer) bir şey bulamadım. [/url]
|
Sayın Serkaf Bey merhaba.
Biz evinde topraksız tarımı denemek isteyen dostlara yardımcı olmak için çalışmalar yapmaktayız. Henüz internet sitemizde yayınlamamış olsak da saykap kanalların bayiliğini de aldık. Bu kanallarda bitki yetiştirmeniz size çok daha ucuza mal olacaktır. Bu kanalları buradan
http://www.agaclar.net/forum/1082363-post156.htm görebilirsiniz. İstediğiniz boyda bu kanallardan gönderiyoruz.
Ayrıca topraksız tarımda kullanılan besin eriği, cocopeat, perlit vs. satışları da yapmaktayız. Bu konularda buradan paylaşımda bulunmak reklama girebilir düşüncesiyle hoş olmayabilir ama dostlara yardımcı olabilmek adına eleştirilere göğüs gereceğiz artık.
Sitemizde satışa sunulmamış ama elimizde olan ürünler de mevcut. İhtiyaçlarınızı mesajla yazabilirseniz elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bu ürünleri buradan:
Anasayfa : madrasol.com bulabilirsiniz. Sorularınız olduğunda zamanımız elverdiğince cevaplarız.
Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...