View Single Post
Eski 23-02-2014, 23:06   #1697
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili tömürcek yine maşallah çok güzel olmuş çiçeklerin. Komşumun bodur kılıçları var artık saksısı oldukça küçük geliyor, ayırsam desem şimdi zamanı mıdır? Bir de artık sen de biliyorsun, öğrendin elimizde sadece bahçe toprağı var ekstra birşey katmak gerekir mi?
Beğenmene çok sevindim ablacım Saksısından komple çıkart ablacım toprağıyla beraber sonra elinle uygun yerlerinden ikiye üçe artık kaça uygunsa böl saksıla ayrı ayrı. Bunu arkadaşım ablasına diktirmiş ama evde toprak olmadığı için inşaat kumuna dikmişler bende çıkardım biraz suda kendine geldi cocopeate diktim çabucak kök saldı yapraklandı.

Sadece bahçe toprağı daha önce hiç kullanmamıştım ablacım buraya gelince toprak sıkıntımdan dolayı kullandım hiç beğenmedim suladıkça toprak oturdukça taş kesildi. Şimdi şöyle yapıyorum ablacım evimin oralarda kazı falan olduğunda güzel bahçe topraklarından alıyorum taşları ayıklayıp içine uygun miktarda torf veya cococpeat karıştırıyorum toprağı gevşek yapıyor sulayınca çamur gibi olmuyor sen de öyle yapabilirsin ablacım

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön