View Single Post
Eski 21-02-2014, 14:40   #271
hilalll
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-04-2011
Güle güle oturun muhteşem evinizde ,agziniz tatli olsun ,eviniz şen olsun,Allah cc. gönendirsin vs. vs. :-)
Bizimde benzer bi hikayemiz var ,eşim çocuklugunda dede,nenesiyle çok güzel gunler geçirmis köyümde köyüm bi adam... Gel zaman ,git zaman okul biter, kpss, atama derken hedef tamam ...Param olsa hevesim olmuyor,param olsa hevesim derlerya biz hevesimizi yitirmedik üstelik sadece 1 saat mesafeli bi gurbet (işler yolunda) .Arsa alindi malzemeler alindi haftasonlari ailecek calismalara başlandi temel halledildi, askerlik geldi çatti zorunlu ara verildi.Dönüsun 5. Gunu start verildi ustalarla imtihan zamani (ömrümüzü yediler) anlatmaya gerek yok yaşamissiniz zaten :-) Olumsuz eleştiriler fazlaydi ,masraflar wuvvv hic tahminlerdeki gibi degil ama hayaller hep çok guzel ******.Sabirsiz esim sayesind bir ara bende isyan derecesine geldim(yaş24 o ara kafa basmiyor daha) su tesisati yok evde hali perde serilmis bi hafta sonu tesisat dose sonra temizle sonra elektirik dose gene esya temizle döşe tabi eskiden gel köye balik tut ,ava git ,mantar bul ,mangal keyfi , şimdi ise yarali eller , beton tutmus burun delikleri .Koydekiler ..... larin koca geline bak sen himmm (alamanci ,şeherli gelin imajim)ben keçide sağarim, nohutta yolarim ,köye çigkofte partiside yaparim aci olmasa iyiydi kizim dediler ama olsun (İç ege ) birde her gördügüm köpeğe kediye sarilmama anlam veremiyolar :-) .Bitiyo zamanla bol sabir lazim sadece ve bol hayal sonra bizde şu diygu hasıl oldu bi emekli olsakya yaaaa (daha 3 yil olmamis iş hayatin) vel hasıl-ı kelam güzeldir köyün olmasi,köylü olmak,olunmalı....
Çok uzattim özür dilerim.
Son durum 1300 km uzaktayiz ,ozlemdeyiz,hasretteyiz,eskisinden daha çok hayal kurup beklemedeyiz.Ve ben köyümü çok özledim..
Allah hepimizin hayirli olacak hayallerini gerçekleştirir inşaallah...

hilalll Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön