View Single Post
Eski 17-02-2014, 22:49   #788
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı Mesajı Göster
Sayın loveforlife merhaba, uzun zamandır siteye girmemiştim, tekrar sağlığınıza kavuşup çiçek ve sevgili hayvanlarınızla birlikte olmanız sevindirici bir şey. Bahar geliyor artık tüm bitkiler güzelliklerini sergiler ve moral üstüne moral verirler.Bu arada yeni güzelliklerin ailenize katıldığını gördüm. Saygılarımla....
Sayın Yaylacı,

Uzun bir aradan sonra sizi tekrar sitede görmüş olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim öncelikle. Zira sayfanızı gezmek ve bitkiler hakkında verdiğiniz güzel bilgilerden kendime pay çıkarmak ayrı bir keyif. Sağlık konusunda halen devam eden bir tedavi sürecindeyiz. Bu arada hastalıklarla uğraşırken bitkilerime pek vakit ayıramadığım için kaybettiklerim çok fazla oldu ne yazık ki... Beni terk edenler oluyor istemeden de olsa. Bu yüzden yeni güzelliklerin gelmesiyle avunuyorum. İnşallah mümkün olduğunca az kayıp yaşarım bundan sonra. Bugün soğuktan koruyamadığım için kar altında kalıp donan 6 saksı sardunyamı saksılarını başka çiçeklerde kullanmak için boşaltırken epey üzüldüm. Desenize, yaşatamayacaksan alma diye! Ama diyorum ya elimde değil. Gördüğüm her çiçekçiye uğramak zorundayım illa ki! Sonra da bir bakmışsın elinde bir poşet oluvermiş...

Saygı ve selam ile...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön