View Single Post
Eski 17-02-2014, 22:39   #787
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Erken uyanınca bugün bir iki bahçe incelemeye karar verdim.
Sevgili loveforlife çiçeklerin mi daha güzel yoksa anlatımın-uslubun mu daha güzel tam karar veremediysem de seni kutlamak isterim.
Seni tanımak, bu güzel sitede beraber olmak çok büyük keyif. İyi ki varsın güzel arkadaşım.
Güler Ablacığım,

Haklısın; pek çok arkadaşımızın sahip olduğu bitkilerin, bahçe ve balkonların güzelliğine bakınca benimkiler o kadar da güzel değil aslında. Yaşatmayı başaramadıklarım, kayıplarım da cabası. Allahtan kelimeleri kullanma konusunda sıkıntı yaşamıyorum da, öleni de kalanı da keyifle anlatma imkanım oluyor. Ama hiçbirinden de vazgeçemiyorum. Çoğu kişinin bu ölmüş diye söküp atacağı bitkileri bile ya yaşarsa diye bir kenarda tutuyorum.Her yer saksı, her yer toprak... Bugün gün boyu saksı değiştirme işiyle boğuştum durdum mesela... Bitti mi işim? Elbette ki bitmez... Henüz tek bir tohum toprakla buluşmadı mesela. Tohum işi başladı mı iyice yayılıyorum zaten

Ama işin en güzel tarafı bu işlere dalınca derdi sıkıntıyı unutuyor olmam. Gece çıkıyor acısı ama gün boyu toprakla uğraşıp toprağın o güzel enerjisini hissetmek gerçekten de çok güzel.

Siz de iyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön