View Single Post
Eski 13-02-2014, 09:52   #113
Emine
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2012
Bu menekşemi de A.101'den aldım. Çürümek üzereydi ama kökleri sağlam görünüyordu. Kart yapraklarını temizledim hatta toprağa diktim belki yavrularlar diye. Rengi fotoğrafta doğru çıkmıyor. Kenarları dantelli mor kendisi.
Aslında bu rengin bende trajik geçmişi var; Bilecik Belediyesi hafta sonları mahalle mahalle kadınları, yeni yaptırdığı kongre merkezinde eylence programına davet ediyordu. Ben de kendi mahallemin davetine gitmiştim. Eğlencenin ileri saatlerinde, daha önce dağıttıkları çekiliş numaralarına çeşitli hediyeler dağıttılar. Ve bu hediyelerin içinde menekşeler de vardı fakat maalesef bana bir şey çıkmadı fakat ben rahat durur muyum? Hemen 3 koltuk ilerideki bayana kenarları beyaz dantelli koyu pembe bir menekşe çıktı. Hemen gidip bir yaprak rica ettim. Teyze çok şaşırdı ama çok sağ olsun hemen verdi. Çıkışta işte bu fotoğraftaki menekşeden bir bayanın elinde gördüm ve verir umuduyla gittiğimde bayan beni görmezden geldi. Çok üzüldüm. Çünkü buralarda böyle renkler satılmıyor. Artık ne kadar çok istemişim ki, Allah bu menekşeyi markette karşıma çıkardı. Hem de 3,5tl ye.

Eklenen Resimler

Emine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön