Arkadaşlar burada olan final agaclar.net teki finaldir, ticari bir ürünün kendilerine özel sorunlarının buraya buraya birileri tarafından taşınmış olması inanılmaz ahlaksızca, olayın benim açımdan durumu ise forumda tartışmaların benim varlığımla devam ediyor olmasıydı, zira yeni ürün veya ürünler açıklandığında tartışmayı büyütecek şekilde burada belli birileri tartışma konusu haline getirdi bende sadece tartışmalara son vermek adına formda ürüne desteğimi çektiğimi belirtmiştim ve yazmıyordum, bu nedenle bir çok üründe açıklanmadı dolayısıyla tartışılır da olmadı.
Ürün finali olmadı olmayacakta, ürünün aslı için güzel gelişmeler oluyor ancak ortaklıkları dağıldığından ortaya çıkan sorunlarla uğraşıyorlar zaten burada olan tartışmalarda ayrılan ortağın yarattığı ve bir şekilde buraya taşıdığı arızalardan başkası da değil di, sorunlu süreci henüz atlatamadı firma, şu an 24 saatte zirai mücadele kalıntısını sıfırlayan bir ürün geliştirdiler bilimsel metotlarla ilerlemeye devam ediyorlar.
Bu bilgiyi agaclar.net ahalisinin bilgisi olsun diye paylaşıyorum tartışmalara katılmayacağımı zaten belirtmiştim madem bu kadar sitede tartışıldı insanların bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. Özel soruları olanda lütfen buradan cevap verilecek soru sormasın mail atsın bildiğimi paylaşırım ancak bu bilgilendirme dışında buraya yazı yazmayacağım.
|