Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Bak sana ne diyeceğim.
Sana 30-40 m damlalıklı hortum göndereyim.
Bir çuval da yanık hayvan gübresi getireyim. Bunları İstanbul'dan alabilme imkânın olur mu?
Yok olmaz dersen başka bir yol da düşünürüz. Belki ayarlayabilirsem buluşur senin site bahçene de gideriz.
|
Sevgili Güler Hanııım, inanın CANSINIZ ama ben size hiççç kıyamam. Kıyayamadığım için de ben kendi kendime debelenir dururum. Mümkün değil size kıyamam ben.
4 sene önce sulama sistemimiz daha iyi idi fakat yok peyzaj dediler, yok bahçevan dediler getirdiler bize bu fıskıye sulamayı yaptılar. Şimdi yönetim hepten elini eteğini çekti bizim bahçelerden, herkes kendi işini kendileri görsün diyorlar. Blok yöneticilerine kaldı bütün mesele. Benim üçgen tarlam var tamamen şu anda soğanlılarla dolu ve etrafında maalesef sitenin çocukları top oynuyor dün baktım bütün lalelerimin başları kopmuş gelen toplar sonucunda, 3 tane sokak köpeğim var gelmişler, hem soğanlıların hem de gazanyalarımın üzerine yatmışlar mahvetmişler. Diyorum şuraya bir tel lütfen. Hiçç kimsenin umru bile değil.
Yani diyeceğim BEN SİZE KIYAMAM, onun için hasbelkader, birşeyler başarmaya çalışıyorum. Sizi zaten çok seviyorum, bir kez daha çok sevdim, KISKANDIM, siz sağolun...