Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lerdemir
Sevgili TigerX,
Her ne kadar son mesajınızı 14.10.2006'da yazmış olsanız da; ben hem konunun canlanması, hem de olur da takip edersiniz ümidi ile yazıyorum.
Ful'de bir gelişme var mı? Son durum nedir?
Saygılar.
|
Merhaba...
Uzun sayılabilecek bir aradan sonra tekrar burada yazabilmek çok gurur ve mutluluk verici bir olay. Bazı özel durumlarımdan dolayı internet aleminden uzunca bir süredir kopuk yaşıyordum. Aslında bir süre daha kopuk olacağımı sanıyordum ama şöyle bir göz atmak için uğradığım ful konusundaki gelişmeleri okuyunca kendimi alamadım. Baştan sonra herşeyi okudum. Gerçekten yapılanları çok takdir ettim. Bu konu bayağı bir yol almış...
Ben ful'ümün resimlerini, açınca sizlerle paylaşmayı düşünüyordum. Lakin yazılanları ve bu konuya olan ilgiyi görünce ful'ün çiçeklerini henüz gonca iken sizlerle paylaşmam, sanırım daha güzel olacak. Yaklaşık 10 gündür goncalar büyümeye çalışıyor ve içlerinden 2 tanesi açmak üzere. Diğerleri henüz gonca oluşumu aşamasındalar. Bu yıl çiçeklenmiş olması beni çok mutlu etti. Geçen sene sezon sonunda aldığım için maalesef çiçeklerini görme şansım olmadı ve hem de hiç gelişme yaptığını da görememiştim. Bu sene hem güzel gelişimini ve hem de çiçeklenmesini zevkle izliyorum. Bu seneki en gözde çiçeğim
ful oldu...
Yarın sabah erkenden, işe gelirken fotoğraflarını çeker, sizlerle paylaşmaya çalışırım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum. Sorularınız olursa yarında itibaren cevaplamaya çalışırım...
Herkese selamlar...