Güler Hanım..
Özgür beyden ilk parti 50 adet gül aldık..15 tanesi sihirbaz idi..Ama herhalde karışık veya tek çeşitti..İkinci parti 50 adedi alırken telefonda sordum bunlar kokulu mu, bodur mu, diye..
Bana bu kez sihirbazları 5 adet yapalım, diğer 5 kokulu ve 5 değişik kokusuzdan gönderelim, dedi..
Ben bu yüzden, bahçenin her bölümüne, kimsenin gözü kimsenin gülünde kalmasın diye eşit dağılım yaptım..
Bu yıl hele bir görelim açtıklarını..Gerekirse dediğiniz gibi, gelecek yıl sihirbazları bir araya toplayıp minik öbekler yaparız..Hele bir boylansınlar..
Ha, bu arada şunu da yazayım..Özgür bey, ilk 50 adedi Edirne'den kendisi hazırlayıp gönderdi..İkinci 50 adedi istediğimde Bursa'daydı..Telefonla işçilere talimat verdi..Ama, işçilerin hazırlayıp gönderdiği ikinci parti güller ilk partiye göre daha bir gürbüz, daha bir kemikliydi..Sanki 3 yaşında gibiydiler...
İkinci parti güller geldikten sonra, Özgür beyi arayıp teşekkür etmek istedim..Uzun uzun çaldırdım, ama nedense açılmadı telefon..
Ya, işçilere kızdı, ekstra gülleri 4 liradan gönderdikleri için, ya da benden bıktı, 4 liraya 3. parti gül isterim diye..